Μπαγκέτα

Εικόνα συνταγής για Μπαγκέτα

Υλικά

  • Αλεύρι τύπου 55% 10.000γρ.,
  • Ciabatta 3% 300 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Νερό 5.900 - 6.000 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά - 8 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Στόφα 25 λεπτά,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος 350 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart