Φρυγανιά

Εικόνα συνταγής για Φρυγανιά

Υλικά

  • Αλεύρι De Luxe Φρυγανιάς 10.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 400 γρ.,
  • Μαργαρίνη 300 γρ.,
  • Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phill Germe (προαιρετικά) 50 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 400 γρ.,
  • Νερό 5.500 - 5.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 8-9 λεπτά γρήγορα.,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25oC,
  • Ξεκούραση ζύμης 15 - 20 λεπτά,
  • Στόφα 32oC,
  • Υγρασία στόφας 72%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230 –› 210oC
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart