Θρακιώτικο Χωριάτικο με Προζύμι
Υλικά
- Αλεύρι Θρακιώτικο Χωριάτικο με προζύμι 10.000 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Νερό 6.400-6.600 γρ.,
- Décor Αλεύρι-Σουσάμι (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 4-5 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 260C,
- Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 320C,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 2200C μικρή ατμοδότηση (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)