Κουλουρι Κανελας
Υλικά
- Αλεύρι Ζαχ/κής 10.000 γρ.,
- Μαργαρίνη Ζαχ/κής 2.800 γρ.,
- Αυγά 1.500 γρ.,
- Ζάχαρη άχνη 3.500 γρ.,
- Γάλα νωπό 1.600 γρ.,
- Baking Powder 200 γρ,
- Κανέλα 100 γρ.,
- Αλάτι 10 γρ.
Εκτέλεση
- Χτυπάμε αρχικά τα λιπαρά και τη ζάχαρη με σκοπό να αφρατέψουν,
- Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής όπως αυτά προτείνονται ανά περίπτωση,
- Προσθέτουμε to αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά (baking),συνεχίζοντας προσεκτικά το χτύπημα για να μην έχουμε κορδαρίσματα στη ζύμη,
- Μετά την προσθήκη του αλευριού δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά χτυπήματος.