Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Υλικά
- Αλεύρι Απλό 55 10.000 γρ.,
- Ηλιέλαιο 500 γρ.,
- Ζάχαρη 500 γρ.,
- Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 50 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 200 γρ.,
- Νερό 5.600 - 5.900 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 9 λεπτά γρήγορα,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230℃ -->210℃