Κριτσίνι Kαλαμποκιού και Τομάτας
Υλικά
- Mais 25% 150 γρ.,
- Tomato Snackers 150 γρ.,
- Κρασί λευκό 200 γρ.,
- Κονιάκ 100 γρ.,
- Νερό 100 γρ.,
- Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 750 γρ.,
- Μαργαρίνη Ζαχαροπλαστικής 300 γρ.,
- Ηλιέλαιο 100 γρ.,
- Μέλι - Ζαχαρη 100 γρ.,
- Μοσχοκάρυδο 1-2 γρ.,
- Αλάτι 20 γρ.,
- Baking 15 γρ.,
- Σόδα 5 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 4-5 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 26οC,
- Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32οC,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220οC (μικρή ατμοδότηση)