Μπαγκέτα
Υλικά
- Αλεύρι 55 Παραδοσιακό 10.000 γρ.,
- Μαργαρίνη μαλακή 100 γρ.,
- Ζάχαρη 100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 400 γρ.,
- Νερό κρύο 5.500 - 5.600 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 6-7 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 250 - 350 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃