Πίτσα
Υλικά
- Αλεύρι Φίνο Φύλλου 9.600 γρ.,
- Αλεύρι Καλαμποκιού 400 γρ.,
- Σπορέλαιο 200 γρ.,
- Ζάχαρη 200 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 400 γρ.,
- Νερό 5.200 - 5.300 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά, 8 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- 1η Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
- Βάρος ζύμης 350 - 450 γρ.,
- 2η Ξεκούραση ζύμης σε ψυγείο 8- 12 ώρες,
- Άνοιγμα ζύμης,
- Τοποθέτηση υλικών,
- Ψήσιμο στους 250℃ χωρίς στοφάρισμα