Πικάντικο Τσιαπατάκι
Υλικά
- Ciabatta Italiana 10.000 γρ.,
- Κύβοι λιαστής ντομάτας 560 γρ.,
- Κύβοι τυριού φέτας 500 γρ.,
- Πάπρικα 6-4 γρ.,
- Πιπέρι μαύρο 2-3 γρ.,
- Δενδρολίβανο 2-3 γρ.,
- Ελαιόλαδο 400 γρ.,
- Μαγιά 200 γρ.,
- Νερό 7.200 - 7.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 7-8 λεπτά γρήγορα. Τελευταία μπαίνουν ντομάτα, φέτα, δενδρολίβανο.,
- Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
- Ξεκούραση ζύμης 60-90 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη,
- Θερμοκρασία στόφας 35℃,
- Υγρασία 75%,
- Βάρος όσο επιθυμούμε,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230℃