Συμμικτο Ψωμί
Υλικά
- Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Χοντρό 2.000 γρ.,
- Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Ψιλό 6.000 γρ.,
- Αλεύρι Σίτου Τύπου 70% Μαλακό 1000 γρ.,
- Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100% 1000 γρ.,
- Ξινά ζυμάρια 600 γρ.,
- Ελαιόλαδο 150 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 50-100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 300 γρ.,
- Νερό 6.600 - 6.700 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά αργά - 3 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ (αναλόγως φούρνου)