Χωριάτικο Ψωμί
Υλικά
- Κίτρινο αλεύρι τύπου Μ 6.000 γρ.,
- Αλεύρι σίτου 70% 4.000 γρ.,
- Βελτιωτικό Super Bake 100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 200 γρ.,
- Νερό περίπου 6.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμιξης: 4 λεπτά (αργό) 6 λεπτά (γρήγορο),
- Θερμοκρασία ζύμης: 25 – 26°C,
- Ξεκούραση ζύμης: 20 – 30 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας: 32°C,
- Υγρασία: 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος: 230°C p 210°C