Ψωμί με γλυκάνισο
Υλικά
- Αλεύρι τύπου 70% δυνατό 8.000 γρ.,
- Αλεύρι κίτρινο ψιλό 2.000 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Μαργαρίνη 300 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Γλυκάνισο 80 γρ.,
- Νερό 6.200 - 6.300 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 2 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζυμώματος 27℃,
- Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 70%,
- Βάρος 450 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ (αναλόγως φούρνου)