ΨΩΜΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ
Υλικά
- Mais 25% 2.500 γρ.,
- Αλεύρι κίτρινο 6.000 γρ.,
- Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό 1.500 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Νερό κρύο 6.300 - 6.600 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 6 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 28℃,
- Ξεκούραση ζύμης 15 λεπτά,
- Στόφα 32°C,
- Υγρασία 75%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C