Christmas Stollen
Υλικά
- Αλεύρι Deluxe Extra Plus 3.000 γρ.,
- Αλεύρι 55% 7.000 γρ.,
- Ζάχαρη 1.500 γρ.,
- Νωπό γάλα 3.000 γρ.,
- Πάστα αμυγδάλου 500 γρ.,
- Βανίλια 30 γρ.,
- Ξύσμα λεμονιού 100 γρ.,
- Ρούμι 500 γρ.,
- Αλάτι 120 γρ.,
- Μαγιά 800 γρ.,
- Σταφίδα ξανθή 7.000 γρ.,
- Πέρλες λεμονιού 2.500 γρ.,
- Πέρλες πορτοκαλιού 1.000 γρ.,
- Καβουρδισμένο αμύγδαλο 2.500 γρ.
Εκτέλεση
- Ανάμειξη 6-7 λεπτά αργά 3-4 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζυμώματος 27℃,
- Ξεκούραση ζύμης 50 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 35℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Ψήσιμο 210℃ –› 180℃