Soft Kaizer
Υλικά
- Αλεύρι De Luxe Φρυγανιάς 2.500 γρ.,
- Αλεύρι 70% Δυνατό 7.500 γρ.,
- Ζάχαρη 500 - 600 γρ.,
- Μαργαρίνη 500 - 600 γρ.,
- Προζύμι Phill Germe (προαιρετικά) 100 γρ.,
- Βελτιωτικό Kraft Malz 100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 500 γρ.,
- Νερό 6.000 - 6.200 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 8 - 9 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25οC,
- Ξεκούραση ζύμης 15 - 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 34 - 35οC,
- Υγρασία στόφα 75%,
- Θερμοκρασία ψησίματος 260οC –› 190οC