Top Cream Caramel βασιλόπιτα

Εικόνα συνταγής για Top Cream Caramel βασιλόπιτα

Υλικά

  • 1000 γρ. Top Cream Caramel,
  • 200 γρ. ηλιέλαιο ,
  • 150 γρ. βούτυρο 82%,
  • 450 γρ. νερό,
  • Προαιρετικά προσθέτουμε καρύδια, ξύσμα πορτοκάλι, κομματάκια δαμάσκηνου και δάκρυ σοκολάτας.

Εκτέλεση

  • Ανάμειξη 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα,
  • Ψήσιμο στους 150-160οC,
  • Αφού κρυώσει βάζουμε γλάσο σοκολάτας, πορτοκαλιού ή βανίλιας και διακοσμούμε.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart