Top Cream Lemon Συνταγή B (για πιο υγρό κέικ)

Εικόνα συνταγής για Top Cream Lemon Συνταγή B (για πιο υγρό κέικ)

Υλικά

  • 1.000 γρ. Top Cream Lemon Cake ,
  • 350 γρ. ηλιέλαιο ή 300 γρ. ηλιέλαιο,
  • 50 λιωμένο βούτυρο,
  • 450 γρ. νερό

Εκτέλεση

  • Ανάμειξη 2 λεπτά στην 1η ταχύτητα,
  • 3 λεπτά στη 2η ταχύτητα,
  • Ψήσιμο 185-190οC ανάλογα με το τύπο του κλιβάνου
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart