Home Page

01/04/2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΥΛΩΝ ΘΡΑΚΗΣ Ι. ΟΥΖΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Web Site Administrator

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα των Μύλων Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος – Innovart στους σπουδαστές των τμημάτων Μαγειρικής, Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας, αποτελούμενο από τους Γιάννη Κουντούρη και Μανόλη Αρκουλή σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό της σχολής και με τη συμμετοχή των σπουδαστών, οργάνωσαν με επαγγελματισμό και συνέπεια και πραγματοποίησαν ενημερωτική ημερίδα σχετικά με την Τεχνολογία Αρτοποίησης και την προσθήκη ειδικών βυνών και προζυμιών. Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία στα πλαίσια της ημερίδας αυτής να συζητήσουν τα προβλήματα που προκύπτουν στη διαδικασία της αρτοποίησης, να ανταλλάξουν απόψεις αναφερόμενοι σε ουσιαστικές και πρακτικές λύσεις καθώς και να ενημερωθούν πλήρως για τις σύγχρονες τάσεις στην ελληνική αγορά της αρτοποιίας.

Ενημερώθηκαν, επίσης, για τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των Μύλων Θράκης, πέρα από την ευκολία στη χρήση, έχουν την ικανότητα να χαρίζουν καινοτομία και ποιότητα στα τελικά προϊόντα αρτοποίησης.

Κατηγορία:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

TA ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ HTML.