Home Page

11/11/2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ” ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ

Web Site Administrator

Ιδιαίτερη χαρά προκάλεσε τόσο στους παραγωγούς της Θράκης όσο και στους ανθρώπους των Μύλων Θράκης, η μεγάλη εκδήλωση για την συμβολαιακή γεωργία, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 21 & 22 Οκτωβρίου στο εργοστάσιο μας στην Αλεξανδρούπολη.

Οι Μύλοι Θράκης δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια ενεργά τόσο στην εξέλιξη των σπόρων και στην βελτίωση των αποδόσεων στα χωράφια της Θράκης σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης όσο και στην ευρύτερη συνεργασία με τους παραγωγούς της περιοχής στον τομέα της συμβολαιακής γεωργίας.

Πιο συγκεκριμένα προσκλήθηκαν και ανταποκρίθηκαν άμεσα 100 παραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή της Θράκης, οι οποίοι παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του μύλου μας, προκειμένου να,

• τους γίνει σχετική παρουσίαση του όλου προγράμματος,

• να τους ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα και τα κοινά οφέλη της συνεργασίας των 2 πλευρών,

• να γίνει γνωριμία με τους ανθρώπους της εταιρείας,

• να ξεναγηθούν διεξοδικά στις εγκαταστάσεις μας.

Στο τέλος της όλης εκδήλωσης απονεμήθηκαν βραβεία – έπαινοι σε όλους τους παραγωγούς που έχουν ήδη συμμετάσχει εώς σήμερα στο πρόγραμμα. Παράλληλα δόθηκαν αναμνηστικά δώρα (μπουφάν και καπέλα) και βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες. Τέλος παρατέθηκε στους παραγωγούς γεύμα σε γνωστό παραλιακό κέντρο της Αλεξανδρούπολης στην περιοχή του φάρου της πόλης.

 

Κατηγορία:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

TA ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ HTML.