Home Page

01/04/2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΥΛΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GREEKBREAKFAST ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Web Site Administrator

Το «Ελληνικό Πρωινό» ή αλλιώς γνωστό με το όνομα greekbreakfast, είναι μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που συνδέει και αξιοποιεί τον πολιτισμικό- γαστρονομικό πλούτο της χώρας, με τα ελληνικά ξενοδοχεία.

Οι ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ, χάρις στο πρόγραμμα συμβολαιακής γεωργίας στον Θρακιώτικο σιτοβολώνα, έχουν την τιμή να συνεργάζονται με το πρόγραμμα GreekBreakfast ως επίσημος προμηθευτής ελληνικών προϊόντων.

Ο άρτος και το ελαιόλαδο αποτελούν δύο βασικά υλικά της ελληνικής παραγωγής και είναι μέχρι σήμερα το διατροφικό μας θεμέλιο. Εκτός όμως από αυτό, αποτελούν και την βάση του ελληνικού πρωινού, για αυτό το στάχυ και η ελιά επιλέχθηκαν για να αποτυπώσουν το επίσημο λογότυπο του προγράμματος «Ελληνικό Πρωϊνό».

Βασική δραστηριότητα του προγράμματος, είναι ο εμπλουτισμός του Πρωινού που σερβίρεται στα ελληνικά ξενοδοχεία, με αγνά προϊόντα της Ελληνικής γης, καθώς και παραδοσιακά τοπικά εδέσματα. Πέρα από τη γνωριμία της γεύσης των προϊόντων, στόχος του «GreekBreakfast» είναι να προχωρήσει στη γνωριμία των παραγωγών με τους καταναλωτές, να διαδώσει τους τρόπους παραγωγής, και να αναδείξει έτσι τους τόπους, τα τοπία και το φυσικό περιβάλλον παραγωγής κάθε γεύσης.

Οραματισμός και απώτερος στόχος, είναι να δοθεί η δυνατότητα σε επισκέπτες των ελληνικών ξενοδοχείων να γνωρίσουν τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας και να γευτούν στο πρωινό τους, τα αναρίθμητα ελληνικά προϊόντα και εδέσματα που βρίσκονται στην καρδιά της Μεσογειακής Διατροφής.

Κατηγορία:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

TA ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ HTML.