Home Page

30/05/2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΘ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Web Site Administrator

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις των Μύλων Θράκης που έγιναν στις πόλεις της Καβάλας και των Σερρών στις 29/3 και 24/5 αντίστοιχα, απευθυνόμενες στους επαγγελματίες αρτοποιούς και ζαχαροπλάστες των εν λόγω περιοχών.

Η εταιρεία με όλο το τεχνικό της επιτελείο και τα τμήματα marketing καθώς και πωλήσεων βορείου Ελλάδας ήταν παρούσα και στις 2 εκδηλώσεις, προκειμένου να ενημερώσει τους επαγγελματίες για όλες τις τελευταίες προϊοντικές λύσεις των Μύλων Θράκης.

Πιο συγκεκριμένα και μετά την συνοπτική εταιρική παρουσίαση, έγινε παρουσίαση τόσο ψωμιών όσο και γλυκών με τα άλευρα και μίγματα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής των Μύλων Θράκης.

Στη συνέχεια της παρουσίασης οι παρευρισκόμενοι δοκίμασαν τα προϊόντα που παράχθηκαν, αντάλλαξαν χρήσιμες απόψεις με τους ανθρώπους του μύλου ενώ συζητήθηκαν και οι τεχνικές τους ανάγκες κατά την διάρκεια της σαιζόν και το πως αυτές μπορούν να καλυφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τέλος οι παρευρισκόμενοι έφυγαν με δώρα τα νέα προϊόντα που παρουσιάστηκαν.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν και άλλες παρουσιάσεις των Μύλων Θράκης σε άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας.


 

Κατηγορία:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

TA ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑΚΙ (*) ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΩΔΙΚΑΣ HTML.