print

Εικόνα συνταγής για print

Υλικά

  • α’ φάση,
  • KornSteak mix 5.000 γρ.,
  • Νερό 4.000 γρ.,
  • Μουλιασμένο πρόμιγμα 9.000 γρ.,
  • β’ φάση,
  • Μουλιασμένο πρόμιγμα 9.000 γρ.,
  • Αλεύρι τύπου 55% 5.000 γρ.,
  • Αλάτι 100 γρ.,
  • Μαγιά 200 γρ.,
  • Νερό 2.600 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμιξης 5 λεπτά αργό 5-6 λεπτά γρήγορο,
  • Θερμοκρασία ζύμης 27°C - 28°C,
  • Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35°C,
  • Στόφα 40-45 λεπτά,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος όσο επιθυμούμε,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 240°C φούρνισμα και κατεβάζουμε στους 200°C αμέσως