
Υλικά
- Omega 3 mix 5.000 γρ.,
- Αλεύρι τύπου 55% 3.500 γρ.,
- Σίκαλη 1150 ή 997 1.500 γρ.,
- Μαγιά 250 γρ.,
- Νερό 6.800 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμιξης 4 λεπτά αργό 5 λεπτά γρήγορο,
- Θερμοκρασία ζύμης 26°C - 28°C,
- Ξεκούραση ζύμης 15-20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 35°C,
- Στόφα 40-45 λεπτά,
- Υγρασία 75%,
- Βάρος όσο επιθυμούμε,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C