print

Εικόνα συνταγής για print

Υλικά

  • Omega 3 mix 5.000 γρ.,
  • Αλεύρι τύπου 55% 3.500 γρ.,
  • Σίκαλη 1150 ή 997 1.500 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Νερό 6.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμιξης 4 λεπτά αργό 5 λεπτά γρήγορο,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26°C - 28°C,
  • Ξεκούραση ζύμης 15-20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35°C,
  • Στόφα 40-45 λεπτά,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος όσο επιθυμούμε,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C