Γέμιση Μπουγάτσας

Υλικά
- Σιμιγδάλι ψιλό 180 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Γάλα νωπό 1.100 γρ.,
- Βούτυρο 82% ζαχ. 50 γρ.,
- Βανίλια 2 - 3 γρ.,
- Κανέλα 2 - 3 γρ.
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του σιμιγδαλιού, των αρωματικών υλών και των τυριών. Τη στιγμή του βρασμού ρίχνουμε το σιμιγδάλι και αναδεύουμε μέχρις ότου το μείγμα να αρχίζει να κρεμοποιείται και να πήζει.,
- Σταματάμε τη θέρμανση και αναδεύοντας ρίχνουμε τις αρωματικές ύλες.
