Γέμιση Τυρόπιτας

Εικόνα συνταγής για Γέμιση Τυρόπιτας

Υλικά

  • Σιμιγδάλι ψιλό 190 γρ.,
  • Γάλα νωπό 1.100 γρ.,
  • Βούτυρο 82% 20 γρ.,
  • Πιπέρι λευκό 1 γρ.,
  • Πιπέρι μαύρο 1 γρ.,
  • Μοσχοκάρυδο 1 γρ.,
  • Τυρί φέτα 800 - 1000 γρ.,
  • Τυρί ανθότυρο 800 - 1000 γρ.

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός του σιμιγδαλιού, των αρωματικών υλών και των τυριών. Τη στιγμή του βρασμού ρίχνουμε το σιμιγδάλι και αναδεύουμε μέχρις ότου το μείγμα να αρχίζει να κρεμοποιείται και να πήζει.,
  • Σταματάμε τη θέρμανση και αναδεύοντας ρίχνουμε τις αρωματικές ύλες. Τα τυριά αναμιγνύονται αφού κρυώσει η κρέμα.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart