ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Εικόνα συνταγής για ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Υλικά

  • Αλεύρι κίτρινο 5000 γρ,
  • Προζυμένιο Ηπείρου 5000 γρ.,
  • Μαγιά 200 γρ,
  • Νερό 7200 γρ.

Εκτέλεση

  • Xρόνος ανάμιξης: 5 Λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 στη γρήγορη,
  • Θερμοκρασία ζύμης: 25°C,
  • Ξεκούραση ζύμης: 40 λεπτά ,
  • Βάρος: 450-500γρ.,
  • Μορφοποίηση: Χωριάτικο Ψωμί,
  • Στόφα: 40 λεπτά,
  • Θερμοκρασία ψησίματος: 220°C με πτώση στους 200°C,
  • Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά (αναλόγως του βάρους)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart