ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ

Υλικά
- Αλεύρι κίτρινο 5000 γρ,
- Προζυμένιο Ηπείρου 5000 γρ.,
- Μαγιά 200 γρ,
- Νερό 7200 γρ.
Εκτέλεση
- Xρόνος ανάμιξης: 5 Λεπτά στην αργή ταχύτητα και 6 στη γρήγορη,
- Θερμοκρασία ζύμης: 25°C,
- Ξεκούραση ζύμης: 40 λεπτά ,
- Βάρος: 450-500γρ.,
- Μορφοποίηση: Χωριάτικο Ψωμί,
- Στόφα: 40 λεπτά,
- Θερμοκρασία ψησίματος: 220°C με πτώση στους 200°C,
- Χρόνος ψησίματος: 40 λεπτά (αναλόγως του βάρους)
