Κεϊκ Βανίλιας

Εικόνα συνταγής για Κεϊκ Βανίλιας

Υλικά

  • Vanilla-Soft Cake Base 1.000 γρ.,
  • Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 1.400 γρ.,
  • Ζάχαρη 1.400 γρ.,
  • Αυγό 1.600 γρ.,
  • Λάδι 1.400 γρ.,
  • Νερό 400 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμιξης 1 λεπτό 1η ταχύτητα 5 λεπτά 2η ταχύτητα,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 180-190°C για 45 λεπτά για φορμάκι 500 γρ.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart