Κεϊκ Σοκολάτας

Εικόνα συνταγής για Κεϊκ Σοκολάτας

Υλικά

  • Schoko-Soft Cake Base 1.000 γρ.,
  • Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 1.400 γρ.,
  • Ζάχαρη 1.600 γρ.,
  • Αυγά ολόκληρα 1.400 γρ.,
  • Σπορέλαιο 1.500 γρ.,
  • Νερό 600 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμιξης 1 λεπτό 1η ταχύτητα 4 λεπτά 2η ταχύτητα,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 180-190°C* για 45 λεπτά για βάρος 550γρ.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart