Κουλουρι Κανελας

Εικόνα συνταγής για Κουλουρι Κανελας

Υλικά

  • Αλεύρι Ζαχ/κής 10.000 γρ.,
  • Μαργαρίνη Ζαχ/κής 2.800 γρ.,
  • Αυγά 1.500 γρ.,
  • Ζάχαρη άχνη 3.500 γρ.,
  • Γάλα νωπό 1.600 γρ.,
  • Baking Powder 200 γρ,
  • Κανέλα 100 γρ.,
  • Αλάτι 10 γρ.

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε αρχικά τα λιπαρά και τη ζάχαρη με σκοπό να αφρατέψουν,
  • Κατά τη διάρκεια του χτυπήματος προσθέτουμε σταδιακά τα υγρά της συνταγής όπως αυτά προτείνονται ανά περίπτωση,
  • Προσθέτουμε to αλεύρι μαζί με τα διογκωτικά (baking),συνεχίζοντας προσεκτικά το χτύπημα για να μην έχουμε κορδαρίσματα στη ζύμη,
  • Μετά την προσθήκη του αλευριού δεν πρέπει να υπερβούμε τα 1-2 λεπτά χτυπήματος.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart