Κριτσίνι από Όλυρα πολύσπορο

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι από Όλυρα πολύσπορο

Υλικά

  • 1000γρ. Όλυρα πολύσπορο, 100γρ. ζάχαρη, 300γρ ηλιέλαιο,
  • 100γρ. μαργαρίνη, 300γρ. κρασί λευκό, 100γρ. κονιάκ,
  • 20γρ. μπέικιν, 10γρ. σόδα, 1γρ. κόλιανδρο.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης: 6 λεπτά αργά – 2 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ψησίματος: 190-200°C.
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart