Κριτσίνι Ελιάς

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι Ελιάς

Υλικά

  • Αλεύρι Τύπου 70% Super απαλό 10.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 3.000 γρ.,
  • Κρασί 2.500 γρ.,
  • Ελιές ροδέλες 2.000 γρ.,
  • Κόλιανδρος 20 γρ,
  • Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.,
  • Σόδα 40 γρ.,
  • Οι ελιές προστίθονται στο τέλος του ζυμώματος

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά - 1 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart