Κριτσίνι Ελιάς

Υλικά
- Αλεύρι Τύπου 70% Super απαλό 10.000 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Ηλιέλαιο 3.000 γρ.,
- Κρασί 2.500 γρ.,
- Ελιές ροδέλες 2.000 γρ.,
- Κόλιανδρος 20 γρ,
- Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.,
- Σόδα 40 γρ.,
- Οι ελιές προστίθονται στο τέλος του ζυμώματος
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά - 1 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
