Κριτσίνι με σίκαλη ολικής άλεσης

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι με σίκαλη ολικής άλεσης

Υλικά

  • Αλεύρι γερμανικής σίκαλης ολικής άλεσης 3.000 γρ.,
  • Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 70% 7.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 800 γρ.,
  • Μαργαρίνη / Ηλιέλαιο 4.000 γρ.,
  • Κρασί κόκκινο 500 γρ.,
  • Κόλιανδρος 4 - 5 γρ.,
  • Μπέικιν πάουντερ 200 γρ.,
  • Σόδα 50 γρ.,
  • Αλάτι 50 γρ.,
  • Νερό 2.500 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα,
  • Τα άλευρα και οι διογκωτικές ύλες προστίθενται στο τέλος της ανάμιξης,
  • Θερμοκρασία ζύμης 22℃,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart