Κριτσίνι με σίκαλη ολικής άλεσης

Υλικά
- Αλεύρι γερμανικής σίκαλης ολικής άλεσης 3.000 γρ.,
- Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 70% 7.000 γρ.,
- Ζάχαρη 800 γρ.,
- Μαργαρίνη / Ηλιέλαιο 4.000 γρ.,
- Κρασί κόκκινο 500 γρ.,
- Κόλιανδρος 4 - 5 γρ.,
- Μπέικιν πάουντερ 200 γρ.,
- Σόδα 50 γρ.,
- Αλάτι 50 γρ.,
- Νερό 2.500 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά στην 1η ταχύτητα 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα,
- Τα άλευρα και οι διογκωτικές ύλες προστίθενται στο τέλος της ανάμιξης,
- Θερμοκρασία ζύμης 22℃,
- Θερμοκρασία ψησίματος 200℃
