Κριτσίνι Μοναστηριακό

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι Μοναστηριακό

Υλικά

  • Αλεύρι Θρακιώτικο Μοναστηριακό 8.000 γρ.,
  • Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 2.000 γρ.,
  • Κρασί 2.000 γρ.,
  • Νερό 600 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 2.000 γρ.,
  • Κονιάκ 800 γρ.,
  • Μαργαρίνη 1.200 γρ.,
  • Ζάχαρη 400 γρ.,
  • Μέλι 400 γρ.,
  • Μπέικιν Πάουντερ 200 γρ.,
  • Σόδα 40 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτό στην 1η ταχύτητα 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα,
  • Τα άλευρα και οι διογκωτικές ύλες προστίθενται στο τέλος της ανάμιξης,
  • Θερμοκρασία ζύμης 22℃,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 200°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart