Κριτσίνι Μοναστηριακό

Υλικά
- Αλεύρι Θρακιώτικο Μοναστηριακό 8.000 γρ.,
- Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 2.000 γρ.,
- Κρασί 2.000 γρ.,
- Νερό 600 γρ.,
- Ηλιέλαιο 2.000 γρ.,
- Κονιάκ 800 γρ.,
- Μαργαρίνη 1.200 γρ.,
- Ζάχαρη 400 γρ.,
- Μέλι 400 γρ.,
- Μπέικιν Πάουντερ 200 γρ.,
- Σόδα 40 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτό στην 1η ταχύτητα 2 λεπτά στη 2η ταχύτητα,
- Τα άλευρα και οι διογκωτικές ύλες προστίθενται στο τέλος της ανάμιξης,
- Θερμοκρασία ζύμης 22℃,
- Θερμοκρασία ψησίματος 200°C
