Κριτσίνι πολύσπορο

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι πολύσπορο

Υλικά

  • Αλεύρι Γερμανικό Πολύσπορο 100% 10.000 γρ.,
  • Κρασί 3.000 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 2.000 γρ.,
  • Μαργαρίνη 1.000 γρ.,
  • Κονιάκ 500 γρ.,
  • Ζάχαρη 600 γρ.,
  • Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.,
  • Σόδα 80 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά - 3 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 190°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart