Κριτσίνι Σπανάκι

Υλικά
- Αλεύρι 70% απαλό 10.000 γρ.,
- Κονιάκ 1.000 γρ.,
- Νερό 1.600 γρ.,
- Μαργαρίνη 2.000 γρ.,
- Ηλιέλαιο 1.000 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Σπανάκι φύλλο κατεψυγμένο 2.500 γρ.,
- Αλάτι 15 γρ.,
- Μπέικιν 200 γρ.,
- Σόδα 50 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Βάρος / τεμάχιο Κριτσίνι/κρίκος,
- Θερμοκρασία ψησίματος 190℃,
- Χρόνος ψησίματος περίπου 25 λεπτά
