Κριτσίνι Σπανάκι

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι Σπανάκι

Υλικά

  • Αλεύρι 70% απαλό 10.000 γρ.,
  • Κονιάκ 1.000 γρ.,
  • Νερό 1.600 γρ.,
  • Μαργαρίνη 2.000 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 1.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Σπανάκι φύλλο κατεψυγμένο 2.500 γρ.,
  • Αλάτι 15 γρ.,
  • Μπέικιν 200 γρ.,
  • Σόδα 50 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά στην 1η ταχύτητα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Βάρος / τεμάχιο Κριτσίνι/κρίκος,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 190℃,
  • Χρόνος ψησίματος περίπου 25 λεπτά
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart