Κριτσίνι Kαλαμποκιού και Τομάτας

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι Kαλαμποκιού και Τομάτας

Υλικά

  • Mais 25% 150 γρ.,
  • Tomato Snackers 150 γρ.,
  • Κρασί λευκό 200 γρ.,
  • Κονιάκ 100 γρ.,
  • Νερό 100 γρ.,
  • Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 750 γρ.,
  • Μαργαρίνη Ζαχαροπλαστικής 300 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 100 γρ.,
  • Μέλι - Ζαχαρη 100 γρ.,
  • Μοσχοκάρυδο 1-2 γρ.,
  • Αλάτι 20 γρ.,
  • Baking 15 γρ.,
  • Σόδα 5 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 4-5 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26οC,
  • Ξεκούραση ζύμης 30 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32οC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220οC (μικρή ατμοδότηση)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart