Κριτσινι καρότου

Εικόνα συνταγής για Κριτσινι καρότου

Υλικά

  • Αλεύρι 70% Μαλακό 10.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 3.000 γρ.,
  • Κρασί 2.500 γρ.,
  • Καρότο τριμμένο 2.000 γρ.,
  • Κορίανδρος 20 γρ.,
  • Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.,
  • Σόδα 40 γρ.,
  • Αλάτι 100 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 1 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25οC,
  • Ψήσιμο 200οC,
  • Το καρότο προστίθεται στο τέλος του ζυμώματος
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart