Κριτσινι καρότου

Υλικά
- Αλεύρι 70% Μαλακό 10.000 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Ηλιέλαιο 3.000 γρ.,
- Κρασί 2.500 γρ.,
- Καρότο τριμμένο 2.000 γρ.,
- Κορίανδρος 20 γρ.,
- Μπέικιν πάουντερ 150 γρ.,
- Σόδα 40 γρ.,
- Αλάτι 100 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 1 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25οC,
- Ψήσιμο 200οC,
- Το καρότο προστίθεται στο τέλος του ζυμώματος
