Κριτσίνι Ολικής

Εικόνα συνταγής για Κριτσίνι Ολικής

Υλικά

  • Αλεύρι ολικής τύπου 90 Premium 4.000 γρ.,
  • Αλεύρι ζαχαροπλαστικής Τύπου Α 6.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 400 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 3.000 γρ.,
  • Κρασί 2.500 γρ.,
  • Κονιάκ 500 γρ.,
  • Μοσχοκάρυδο (προαιρετικά) 15 γρ.,
  • Μπέικιν Πάουντερ 150 γρ.,
  • Σόδα 40 γρ.,
  • Αλάτι 100 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 2 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Ψήσιμο 200οC
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart