Μπαγκέτα ολικής άλεσης

Υλικά
- Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100% 4.000 γρ.,
- Αλεύρι Τύπου 90% 3.000 γρ.,
- Αλεύρι Delux Φρυγανιάς 3.000 γρ.,
- Ηλιέλαιο 200 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 100 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 300 γρ.,
- Νερό 6.300 - 6.600 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά αργά 3 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 28℃,
- Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32℃,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 350 - 450 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
