Μπαγκέτα ολικής άλεσης

Εικόνα συνταγής για Μπαγκέτα ολικής άλεσης

Υλικά

  • Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100% 4.000 γρ.,
  • Αλεύρι Τύπου 90% 3.000 γρ.,
  • Αλεύρι Delux Φρυγανιάς 3.000 γρ.,
  • Ηλιέλαιο 200 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 100 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 300 γρ.,
  • Νερό 6.300 - 6.600 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά αργά 3 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 350 - 450 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart