Μπαγκέτα

Εικόνα συνταγής για Μπαγκέτα

Υλικά

  • Αλεύρι 55 Παραδοσιακό 10.000 γρ.,
  • Μαργαρίνη μαλακή 100 γρ.,
  • Ζάχαρη 100 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 400 γρ.,
  • Νερό κρύο 5.500 - 5.600 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 4 λεπτά αργά 6-7 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 250 - 350 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220℃
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart