Μπριός Βιέννης Βασική συνταγή Α

Εικόνα συνταγής για Μπριός Βιέννης Βασική συνταγή Α

Υλικά

  • 1.000 γρ. μίγμα ,
  • 450 γρ. νερό ,
  • 50 γρ. βούτυρο,
  • 50 γρ. μαγιά

Εκτέλεση

  • Ανάμιξη 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα ,
  • 12 λεπτά στη 2η ταχύτητα,
  • Θερμοκρασία ζύμης: 27oC ,
  • Ξεκούραση: 15 λεπτά ,
  • Μορφοποίηση,
  • Στοφάρισμα: 28oC ,
  • 70% υγρασία,
  • Ψήσιμο: 175-180οC (αφού αλείψουμε με αυγό)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart