Παξιμάδι με Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90%

Εικόνα συνταγής για Παξιμάδι με Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90%

Υλικά

  • Αλεύρι Πιτυρούχο Τύπου 90% 5.000 γρ.,
  • Αλεύρι Τύπου 55% 5.000 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe (βασική συνταγή) 100 γρ.,
  • Αποξηραμένη βύνη κριθαριού Maltorge 50 γρ.,
  • Ηλιέλαιο ή Ελαιόλαδο 350 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 250 γρ.,
  • Νερό 6.300 - 6.700 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 5 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28ΟC,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32ΟC,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450-900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230ΟC –› 210ΟC (η θερμοκρασία μεταβάλλεται ανάλογα με τον τύπο του φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart