ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ PREMIUM & ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΥ

Εικόνα συνταγής για ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ PREMIUM & ΑΛΕΥΡΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΥ

Υλικά

  • Αλεύρι ολικής άλεσης Premium 6.000 γρ.,
  • Αλεύρι ολικής Άλεσης Πετρόμυλου 3.000 γρ.,
  • Αλεύρι Τύπου 70% Δυνατό 1.000 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 200 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 150 γρ.,
  • Νερό 6.500 - 6.900 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 28℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450-900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart