Πικάντικη Τσιαπάτα με Θυμάρι – Δενδρολιβανο

Υλικά
- Αλεύρι 70% δυνατό 9.500 γρ.,
- Ciabatta 3% 300 γρ.,
- Μίγμα Θυμάρι - Δενδρολίβανο 500 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 200 γρ.,
- Νερό κρύο 7.500 - 7.600 γρ.,
- Λάδι 300 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
- Ξεκούραση ζύμης 90 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 35℃,
- Στόφα 25 λεπτά,
- Υγρασία 75%,
- Βάρος όσο επιθυμούμε,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
