Πικάντικη Τσιαπάτα με Θυμάρι – Δενδρολιβανο

Εικόνα συνταγής για Πικάντικη Τσιαπάτα με Θυμάρι – Δενδρολιβανο

Υλικά

  • Αλεύρι 70% δυνατό 9.500 γρ.,
  • Ciabatta 3% 300 γρ.,
  • Μίγμα Θυμάρι - Δενδρολίβανο 500 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 200 γρ.,
  • Νερό κρύο 7.500 - 7.600 γρ.,
  • Λάδι 300 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 90 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Στόφα 25 λεπτά,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος όσο επιθυμούμε,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart