Πικάντικη Ciabatta

Εικόνα συνταγής για Πικάντικη Ciabatta

Υλικά

  • Ciabatta Italiana 100% 750 γρ.,
  • Tomato snackers ή θυμάρι - δενδρολίβανο 250 γρ.,
  • Νερό 720 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 40 γρ.,
  • Αλάτι 5 γρ.,
  • Μαγιά 20 γρ.

Εκτέλεση

  • Xρόνος ανάμιξης 4 λεπτά αργό 7-8 λεπτά γρήγορο,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26°C,
  • Ξεκούραση ζύμης 60-90 λεπτά σε λαδωμένη λεκάνη,
  • Θερμοκρασία στόφας 35℃,
  • Υγρασία: 75%,
  • Βάρος όσο επιθυμούμε,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart