Πικάντικο Ψωμί Τομάτας

Εικόνα συνταγής για Πικάντικο Ψωμί Τομάτας

Υλικά

  • Αλεύρι Τύπου 70% Μαλακό 8.000 γρ.,
  • Tomato Snackers 2.000 γρ.,
  • Ζάχαρη 400 γρ.,
  • Μαργαρίνη 400 γρ.,
  • Μαγιά 150 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Νερό 5.700 - 5.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32°C,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ (αναλόγως φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart