Πικάντικο Ψωμί Τομάτας

Υλικά
- Αλεύρι Τύπου 70% Μαλακό 8.000 γρ.,
- Tomato Snackers 2.000 γρ.,
- Ζάχαρη 400 γρ.,
- Μαργαρίνη 400 γρ.,
- Μαγιά 150 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Νερό 5.700 - 5.800 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 6 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 25℃,
- Ξεκούραση ζύμης 60 λεπτά,
- Θερμοκρασία στόφας 32°C,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 450 - 900 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ (αναλόγως φούρνου)
