πολύσπορα ψωμάκια

Εικόνα συνταγής για πολύσπορα ψωμάκια

Υλικά

  • Πολύσπορο Knacki Korn 1.250 γρ.,
  • Αλεύρι σίτου 70% δυνατό 8.750 γρ.,
  • Μαργαρίνη 200 γρ.,
  • Ζάχαρη 200 γρ.,
  • Νερό 6.000 - 6.200 γρ.,
  • Αλάτι 100 γρ.,
  • Μαγιά 300 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 2 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 15 λεπτά,
  • Στόφα 20 λεπτά,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 80 - 100 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart