πολύσπορα ψωμάκια

Υλικά
- Πολύσπορο Knacki Korn 1.250 γρ.,
- Αλεύρι σίτου 70% δυνατό 8.750 γρ.,
- Μαργαρίνη 200 γρ.,
- Ζάχαρη 200 γρ.,
- Νερό 6.000 - 6.200 γρ.,
- Αλάτι 100 γρ.,
- Μαγιά 300 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 2 λεπτά αργά 8 λεπτά γρήγορα,
- Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
- Ξεκούραση ζύμης 15 λεπτά,
- Στόφα 20 λεπτά,
- Υγρασία στόφας 75%,
- Βάρος 80 - 100 γρ.,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
