Συμμικτο Ψωμί

Εικόνα συνταγής για Συμμικτο Ψωμί

Υλικά

  • Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Χοντρό 2.000 γρ.,
  • Αλεύρι Κίτρινο Θρακιώτικο Ψιλό 6.000 γρ.,
  • Αλεύρι Σίτου Τύπου 70% Μαλακό 1000 γρ.,
  • Αλεύρι Ολικής Άλεσης 100% 1000 γρ.,
  • Ξινά ζυμάρια 600 γρ.,
  • Ελαιόλαδο 150 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι Phil Germe 50-100 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 300 γρ.,
  • Νερό 6.600 - 6.700 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 8 λεπτά αργά - 3 λεπτά γρήγορα,
  • Θερμοκρασία ζύμης 26℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 20 λεπτά,
  • Θερμοκρασία στόφας 32℃,
  • Υγρασία στόφας 75%,
  • Βάρος 450 - 900 γρ.,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 220℃ (αναλόγως φούρνου)
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart