Σφολιάτα Σκωτσέζικη

Εικόνα συνταγής για Σφολιάτα Σκωτσέζικη

Υλικά

  • Αλεύρι De Luxe Oscar 10.000 γρ.,
  • Μαργαρίνη σκληρή 7.000 γρ.,
  • Αλάτι 220 γρ.,
  • Νερό 4.700 - 4.800 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 6 - 7 λεπτά αργά όλα τα υλικά μαζί,
  • Θερμοκρασία ζύμης 8 - 10℃,
  • Ξεκούραση ζύμης 2 - 12 ώρες στο ψυγείο,
  • Λαμινάρισμα 3 απλά ή διπλά γυρίσματα σε σφολιατομηχανή
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart