τοστ σικαλης με αλεύρι σίκαλης 997

Εικόνα συνταγής για τοστ σικαλης με αλεύρι σίκαλης 997

Υλικά

  • Αλεύρι γερμανικής σίκαλης 997 2.500 γρ.,
  • Αλεύρι 55% 7.500 γρ.,
  • Αποξηραμένη Βύνη σίκαλης Rogamalt 100 γρ.,
  • Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147 100 γρ. ,
  • Μαργαρίνη 400 γρ.,
  • Ζάχαρη 300 γρ.,
  • Αλάτι 200 γρ.,
  • Μαγιά 350 γρ.,
  • Νερό 5.900 - 6.200 γρ.

Εκτέλεση

  • Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
  • Ξεκούραση ζύμης 5 - 7 λεπτά,
  • Στόφα 32οC,
  • Υγρασία 75%,
  • Βάρος 450-900 γρ,
  • Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
Μύλοι Θράκης Ι. Ουζουνόπουλος ΑΕ - Innovart