τοστ σικαλης με αλεύρι σίκαλης 997

Υλικά
- Αλεύρι γερμανικής σίκαλης 997 2.500 γρ.,
- Αλεύρι 55% 7.500 γρ.,
- Αποξηραμένη Βύνη σίκαλης Rogamalt 100 γρ.,
- Αποξηραμένο προζύμι σίκαλης Seigle 1147 100 γρ. ,
- Μαργαρίνη 400 γρ.,
- Ζάχαρη 300 γρ.,
- Αλάτι 200 γρ.,
- Μαγιά 350 γρ.,
- Νερό 5.900 - 6.200 γρ.
Εκτέλεση
- Χρόνος ανάμειξης 3 λεπτά αργά 7 λεπτά γρήγορα,
- Ξεκούραση ζύμης 5 - 7 λεπτά,
- Στόφα 32οC,
- Υγρασία 75%,
- Βάρος 450-900 γρ,
- Θερμοκρασία ψησίματος 230°C –› 210°C
